Kada krenu pripreme i kupovina za more, osim neizostavnog kupaćeg kostima, peškira i kreme za sunčanje, obavezna je i – torba za plažu. Iako se muškarcima čini kao jedan nebitan dodatak jer “ko će je na plaži videti”, ženama je vrlo bitno kako ta torba izgleda, kakav utisak ostavlja i koliko je funkcionalna.

Takva jedna “lepotica” treba da bude praktična, trendi i atraktivna, a u isto vreme da odgovara i njenom ukusu i džepu.

Funkcionalnost

Prva asocijacija na torbe za plažu jeste da je to velika, odnosno duboka torba, dugačkih ručki i veselih boja. Takve torbe su prostrane, i u njih mogu da stanu kako sitnice, tako i veće stvari poput peškira i kreme za sunčanje. Poželjno je da budu od nepromočivih materijala, kao i od onih koji su postojani, otporni na visoke temperature i dugu izloženost suncu.

Mogu da imaju jednu ili više pregrada, kako bi se odvojile sitnice poput ključeva, labela, maramica, naočara za sunce, kao i rezervnog kupaćeg kostima i časopisa. Još ako na odmor idete sa porodicom, onda računajte da ćete poneti i još nečije “sitnice”.

Neke od torbi za plažu imaju ojačano dno, što omogućava nošenje više stvari. Druge pak, poput “Starry Night”, imaju zasebnu, prikačenu futrolu za mobilni telefon. To je vrlo praktičan detalj, posebno kada telefon treba naći među gomilom stvari.

Još jedna torba koja se ističe svojom praktičnošću jeste “Dubrovnik Light Pink”, i ima jedan dodatak – prostirku za plažu. Ova torba je “2 u 1”, idealno rešenje za one koji ne vole da nose mnogo stvari u rukama.

Atraktivne torbe za plažu

Mnoge žene usklađuju svoj stajling za plažu sa torbom koju nose. Mogu da se odluče za jednostavnije modele koji nikad ne izlaze iz trenda. Takođe, mogu da izaberu one modele koji pokazuju “stav”, odnosno koje su upečatljive, u modi, i koje bez problema mogu da, nakon plaže, nose i u večernji izlazak.

Torbe za plažu odavno nisu samo “vreće” u kojima nosimo gomilu stvari, one su i modni dodatak, i imaju svoje elegantnije varijante za šetnju gradom.

Mnoge devojke vole da kombinuju boju i dezen kupaćeg kostima sa maramom, lakom za nokte i – torbom. Zato postoje različiti oblici, boje i dezeni torbi, a jedna od najtraženijih jeste “Varna” orange, koja se, iako ima neuobičajenu boju, uklapa uz sve.

“Nissi” Blue i Pink su trendi torbe koje su pogodne kako za plažu, tako i za izlazak uveče. I ne samo to, mogu da vam prave društvo svakodnevno tokom letnjih meseci.

Ovog leta moderne su torbe neobičnog oblika. Ipak, klasične prostrane torbe su najpraktičnije, a ako volite natpise tu su “Ipanema” Light Blue i Light Pink.

Kako izabrati idealnu torbu za plažu?

Sa torbom za plažu nema mnogo premišljanja. Birajte velike i funkcionalne, a ako ne možete bez sitnica, birajte one sa džepovima. Novije torbe imaju i puno ukrasa – rese i različite boje. Ako volite da budete u trendu tu su neon i jarke nijanse.

S druge strane, ako ne želite da se zamarate i eksperimentišete, i maštate o torbi koja će uvek biti “in”, sada i za 5 godina, postoji rešenje i za vas. To su prugice, sidro, i plava boja – s “Lagunom” nema greške. Jednostavna, a upečatljiva, ona je model koji će ići uz svaku morsku kombinaciju.

I ne brinite – što veće to bolje! Neka ostavlja utisak, jer nikada se ne zna kada ćete posle plaže otići na neki okrepljujući koktel.


Podeli sa prijateljima: