Kompanija Pulse Office d.o.o. ceni privatnost svojih korisnika , zato čuvanju njihovih ličnih podataka posvećuje izuzetnu pažnju. Prikljupamo samo osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za kvalitetno poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima. Korisnicima dajemo mogućnost izbora i odluke da li žele da se brišu ili ne sa naše e-mail liste koja služi za marketinške kampanje. Podaci ostavljeni prilikom registracije, služe za tehničku administraciju sajta i povremeno ili redovno informisanje o našim akcijama i novinama.

Podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima služe za kvalitetno obavljanje posla.

Obavezujemo se da prikupljene podatke nećemo koristiti u bilo koje druge svrhe, niti ćemo iste učiniti dostupnim bilo kom trećem licu. Zaposleni u Pulse Office d.o.o. kompaniji  svesni su značaja čuvanja tajnosti podataka i odgovorni za poštovanje istih. 


Saglasnost i promene uslova


Pulse Office d.o.o. obavezuje se da će se pridržavati svega navedenog, a sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj stranici ili  slanjem e-mail obaveštenja registrovanim korisnicima.

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.