Nakon poručivanja, bićete obavešteni o statusu Vaše porudžbine putem email-a koji ste naveli tokom procesa poručivanja. Porudžbina je prihvaćena od strane preduzeća Pulse Office d.o.o. tek nakon što Vam emailom pošaljemo potvrdu o prihvatanju iste.


Period isporuke robe je maksimalno pet radnih dana. Porudžbine poslate petkom i vikendom biće dostavljene početkom naredne nedelje.

 

Dostavu robe vršimo putem kurirske službe City Express. Cena pošiljke je 565 RSD (maksimalno 20kg). Troškovi isporuke se dodaju na cenu proizvoda.
Za porudžbine preko 5000 RSD isporuka je besplatna. U slučaju zamene robe, troškove vraćanja robe snosi kupac.

 

Isporuka pošiljaka putem kurirske službe vrši se u periodu od 08:00-16:00h. U tom period potrebno je da na navedenoj adresi bude osoba čiji su podaci dati u porudžbenici, kako bi mogla  preuzeti pošiljku. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće Vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke.
U slučaju da ni posle dva pokušaja kurir ne uruči pošiljku, ista se vraća u Pulse Office d.o.o. 

Prilikom preuzimanja pošiljke, ukoliko primetite da je transpornta kutija oštećena, imate prava da odbijete prijem pošiljke i obavestite nas pozivom na telefon 060 700 0 462 ili putem email-a office@pulseoffice.rs .

Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.