KADA KUPITI RANAC? 

Najbolji period za kupovinu su letnji meseci: jul i početak avgusta. Tada je izbor najbolji, a prodavci mogu da vam posvete najviše pažnje i vremena. Međutim, ako ste se u prethodnom periodu bavili planiranjem odmora i drugim obavezama pa dočekali kraj avgusta, onda budite malo oprezniji i nemojte obaviti kupovinu u prvom objektu na kome naiđete na školski asortiman.


GDE KUPITI RANAC? 

Sigurno u vašem kraju imate bar jednu dobro opremljenu knjižaru gde se vaša deca snabdevaju školskim priborom i gde su školski rančevi deo redovnog asortimana. Upravo je to najbolje mesto gde možete kupiti ranac. Zašto? Zato što su prodavci upućeni u potrebe dece i roditelja i ponudu na tržištu, nabavljaju modele proverenih proizvođača, imaju pristupačne cene, a nećete čekati u redovima na kasi. Pored toga, osim ranca, možete kupiti i druge sitnice koje su deci potrebne za polazak u školu. Savetujemo vam da izbegavate kupovinu u hipermarketima. Evo iz kojih razloga. Prodajno osoblje vam nije uvek na usluzi pa najčešće morate sami da birate školski ranac, velika ponuda modela vas zbunjuje, a cene su visoke. Pored toga, ponuda školskog asortimana u hipermarketima je aktuelna samo dve do tri sedmice, pa krajem avgusta nema dovoljno robe u ponudi, upravo kada vam je najpotrebnija.


KOJE SU DRUGE MOGUĆNOSTI KUPOVINE? 

Školski ranac možete kupiti i preko interneta, ali samo ako vam je model poznat od ranije i ako ga je vaše dete već probalo u nekom maloprodajnom objektu. Ako se opredelite da kupujete preko interneta, onda savetujemo kupovinu na ovlašćenom sajtu proizvođača gde su dostupne sve informacije i detaljan opis proizvoda. U svakom drugom slučaju kupovina preko interneta može imati više nedostataka nego prednosti.


KAKO ZNATI DA JE ODNOS CENE I KVALITETA DOBAR? 

Najbitnije karakteristike školskog ranaca koje utiču na pitanje cene su kvalitet materijala, broj pregrada, ekstra dodaci, prilagodljivost potrebama i uzrastu deteta. Svako dete voli lepe šare, moderne motive, ali vi kao roditelji obratite pažnju na materijal i na sve one anatomske karakteristike koje će detetu olakšati teret. Dobar brend ćete prepoznati po tome što proizvode možete kupiti po istim cenama u svim maloprodajnim objektima, kao i putem interneta.


NE ZABORAVITE GARANCIJU! 

Kao kada kupujete neki drugi proizvod, za školske rančeve takođe treba da dobijete garanciju na kvalitet. Zakonska garancija za sve tekstilne proizvode na bazi poliestera je 6 meseci. Međutim, PULSE rančevi imaju garanciju od 2 godine, a ona pokriva sve eventualne nedostatke koji se mogu otkloniti popravkom ili zamenom, ukoliko popravka nije moguća. Imajte na umu da garancija ne pokriva oštećenja nastala fizičkim putem i nepravilnom upotrebom. Ono što je takođe veoma bitno je da PULSE rančevi zadovoljavaju evropske standarde o zdravstvenoj ispravnosti materijala, proizvedeni su od materijala bez PVC-a.


Nadamo se da su vam ovi saveti bili od koristi. Pišite nam ako imate neka pitanja i nedoumice. Rado ćemo vam pomoći da za vaše dete izaberete kvalitetan anatomski ranac.  Kompletnu ponudu PULSE školskog asortimana možete videt na sledećem linku.


https://pulseserbia.com/category/prodavnica/


Ukoliko želite da pogledate spisak ovlašćenih maloprodajnih objekata po gradovima za PULSE proizvode kliknite na link


https://pulseserbia.com/prodajnaMesta/


Srećna kupovina!


Podeli sa prijateljima: