Proteklog vikenda, tačnije 12. i 13. septembra tradicionalno je održan Letnji Dečiji Sajam. Radi se o manifestaciji koja je već 24 puta bila upriličena na prostoru Beogradskog sajma, ali je ove godine premijerno održana u vidu porodičnog festivala na jednoj od trenutno najatraktivnijih lokacija u Beogradu. Porodični festival u Savskom parku

U pitanju je manifestacija koja se 24 puta održala na Beogradskom sajmu, a sada se po prvi put održava kao dvodnevni letnji / porodični festival. Ovoga puta mesto održavanja je na atraktivnoj lokaciji Savski park u Beogradu na vodi.

Ove godine nastupili smo kao glavni sponzori manifestacije (zajedno sa brendom Pilot i Deli) u cilju da podržimo decu, njihov razvoj, da podstaknemo na učenje i posvećenost školi, ali i na pravilan razvoj i kreativnost koju nose u sebi.

Posetioci sajma imali su priliku da se bolje upoznaju sa našim proizvodima, među kojima su najveću pažnju privukli rančevi za školu (pogotovo serija anatomskih rančeva i rančeva iz kolekcije za tinejdžere). Pored rančeva za školu, roditelji i deca su se najviše interesovali za školski pribor Deli i Pilot koji je takođe bio izložen na Sajmu. Dečiji sajam - program

Tokom dva dana vikenda posetioci su uživali u raznovrsnom programu na bini i na sportskim terenima, kao i u velikom broju nagradnih igara i takmičenja, ali i druženju sa animatorima.

Kao i prethodnih godina, kada smo takođe bili učesnici, posetioce na bini je dočekao miks zabavno – edukativnog sadržaja.

Program se neprestano odvijao tokom trajanja Sajma.

Bogat program na bini realizovali su glumci, pevači, pozorišnih trupa, horovi i dečiji ansambli, ali i predavači iz različitih oblasti vezanih za rast i razvoj dece.

Istovremeno, zabava je bila i na sportskim terenima, gde su deca uživala u učenju različitih sportova i mnogobrojnim takmičenjima.

Pored zabave za mališane, roditelji su imati priliku da pronađu sve što im je potrebno za njihove najmlađe na jednom mestu – od školskog pribora, opreme za školu,  do hrane, garderobe, zabave, do izlagača koji pružaju usluge koje se tiču edukacije najmlađih.Podeli sa prijateljima: