Kraj proleća i skori početak leta najavljuju kraj školske godine i početak raspusta za naše mališane. Ali, za roditelje ostaje pitanje: Kako ih za narednu školsku sezonu najbolje pripremiti? Kako da budemo sigurni da smo odabrali prave proizvode? A sa druge strane, kako za sebe odabrati dobar kancelarijski materijal koji će odgovarati na svakodnevne zahteve?

Zato je Pulse tim vredno radio prethodnih meseci, da bi na sajmu škole koji se održao prošle nedelje u Beogradu, pokazao novitete koji će zadovoljiti potrebe i želje i najzahtevnijih kupaca.


Fokus izlaganja na sajmu je bio na školskim rančevima, priboru I kancelarijskom materijalu

Sajamska manifestacija ŠKOLA- SCHOOL održavala se u  periodu od 8. do 10. maja u prostorijama Belexpo centra. Već 11 godina uspešno idemo u korak sa trendovima i predstavljamo svake godine unapređene proizvode, ali ove godine smo odlučili da to bude još izražajnije. Inspiracija ovogodišnje ponude školskog i kancelarijskog pribora je u prikupljanju čitave kolekcije sa istim motivom. Od sada pribor ne mora biti dosadan. U ponudi imamo širok spektar boja i motiva koji dopunjuju školski ranac, modnu torbu, pa čak i kancelariju. U nastavku pročitajte malo detaljnije o bitnim detaljima.


Anatomski rančevi za prvake- najbitniji element pripreme za školu

Znamo da je roditeljima najveća muka kako biti siguran da je ranac koji odaberu zdrav za dete, zato je Pulse tim kreirao model anatomskog ranca koji je napravljen od laganih visokokvalitetnih materijala, koji omogućavaju udobno nošenje ranca, podržavajući pravilan položaj kičme. Zato je ovaj model ranca već dugi niz godina apsolutni hit na tržištu koji se može pohvaliti visokim nivoom kvaliteta, pored modernog dizajna. Ne zanemarimo bitnost bezbednosti dece na putu; svaki anatomski ranac PULSE u sebi ima fluorescentnu kabanicu, pored reflektujućih delova na džepovima, koja obezbeđuje maksimalnu vidljivost deteta na putu. Takođe, rančevi su napravljeni od vodoodbojnih materijala, pa će stvari u rancu ostati suve čak i ako na putu do škole krene kiša. Sigurni smo da ćete i Vi, kao i vaše dete biti potpuno zadovoljni odabirom ovakvog modela ranca.


Kvalitetan školski pribor za sve predmete

Kada se odabrali ranac, šta je sledeće? Pa naravno ŠKOLSKI PRIBOR. Ranac treba dobro napuniti raznoraznim sitnicama: olovke, pernica, gumica, šestar, ah da i lenjiri. Roditelji imaju dugačak spisak pribora. Ali ne brinite, tu smo mi da Vam pomognemo. Slobodno se obratite nama da Vam preporučimo šta je to najpogodnije za određen uzrast i namenu. 


Nešto i za roditelje- neon boje upotpunjavaju vašu kancelariju

Od sada u našem asortimanu mogu se pronaci proizvodi veselih boja koji upotpunjavaju vašu kancelariju. Bilo da je reč o heft mašini, makazama ili fasciklama, napravili smo kompletnu ponudu za dame sa istančanim ukusom.


Pogledajte fotografije sa sajma i sami se uverite koliko smo truda uložili da prikažemo različite vrste proizvoda.


Podeli sa prijateljima: