Sportski Rančevi

U Pulse kolekciji SPORT imamo u ponudi više sportskih rančeva različitih modela. Ove modele sportskih rančeva karakterišu funkcionalnost i udobnost pri upotrebi. Pulse Sport rančevi su posebno dizajnirani kako se mogli koristiti istovremeno za sport, rekreaciju, školu i slobodno vreme. Sportske rančeve možete pogledati i poručiti u našoj online internet prodavnici.

Sportski rančevi Pulse

Bilo da li se sportom bavite ozbiljno ili čisto rekreativno, sportski rančevi Pulse su idealni za vas. Ovi rančevi omiljeni su i kod tinejdžera zbog funkcionalsnosti i modernog izgleda.

Sportski rančevi Pulse – namena

Udobnost i funkcionalnost čine ove rančeve idealnim kako za sportske aktivnosti, tako i za školu, rekreaciju i slobodno vreme.  Dizajn je usmeren  tako da deca koja se bave sportom mogu isti ranac koristiti kako za školu, tako i za vannastavne, sportske i druge aktivnosti.

Sportski rančevi Pulse- karakteristike

Korišćeni materijal je vodoodbojni poliester. Svi sportski rančevi Pulse poseduju istrajne sbs rajsfišluse i nifco kopče. Sportski rančevi sadrže 3 i više pregrada sa dodatnim pregradama za patike (sa posebnim rupama za protok vazduha), nošenje osetljivih stvari, organizere za razne sitnice i pregrade za vodu. Pogodni su i za nošenje laptop računara. Naramenice su ojačane, zakrivljene i izrađene tako da prate anatomiju tela. Leđni deo napravljen je od mreže i eva pene radi prevencije znojenja. Dno ranca je posebno ojačano kako ne bi došlo do pucanja usled oštrih predmeta ili težinskog opterećenja.

Kvalitet rančeva za sport Pulse

Pri izradi svih Pulse rančeva koristili smo najkvalitetnije materijale i način proizvodnje pri čemu smo sproveli vodeću ideju:  da osiguramo dugotrajnost, funkcionalnost i izdržljivost rančeva u svim uslovima.