Brend DELI je predstavnik međunarodno priznatih proizvoda kancelarijskog materijala i školskog pribora. Više od 20 godina iskustva u različitim segmentima proizvodnje, istraživanja i dizajna čini ovaj brend održivim na visoko promenljivom tržištu punom trendova . Znanje i nova tehnologija u balansu sa razumnim cenama i odličnim kvalitetom, spajaju krajnji cilj, a to je zadovoljstvo krajnjeg potrošača.

Pored napredne tehnologije proizvodnje i dizajna, Deli takođe implementira strog sistem kontrole kvaliteta, nadgledajući svaki korak, od sirovine do proizvodnih linija. Kao rezultat toga, naš kancelarijski materijal je dobio ISO9001-2001 i ISO14001 sertifikate. 

Deli se uvek trudi da pružiti visok kvalitet i lepo dizajnirane fascikle, makaze, rezače, heft mašine i mnoge druge stvari koje su potrebne za vaš radni sto. UZ korišćenje Deli kancelarijskog materijala, bićete zadovoljni povećanom radnom efikasnošću. Radujemo se saradnji sa vama!


Sa preko 2000 proizvoda, DELI brend pokriva ceo asortiman kancelarijskog programa. 

Preko 400 ljudi u timu kontinuirano radi na istraživanju i inovacijama, da bismo uspeli da zadovoljimo sve vaše potrebe.


Postavljajući se u ulogu kupca, podelili smo proizvode u četiri grupe u zavisnosti od tipa proizvoda:
Crvena kolekcija predstavlja proizvode jednostavnijeg dizajna, sa odličnim odnosom cene i kvaliteta.Plava kolekcija predstavlja asortiman proizvoda za ljude koji žele veoma pouzdan kvalitet po razumljivim cenama, uz unapređenu tehnologiju proizvodnje. Klasika za sva vremena.

Profesionalna kolekcija pruža veoma dugotrajne proizvode koji odgovaraju za profesionalnu upotrebu

Neon kolekcija za prave ljubitelje mode i trendova. Uz živahne boje, Vaš radni sto biti mnogo interesantniji
Naša Web stranica koristi "kolačiće" koji ne sadrže lične podatke, i koriste se radi olakšanog korisničkog iskustva. Daljim korišćenjem prihvatate njihovu upotrebu.
Na sledećem linku možete saznati više i odabrati podešavanja. Za detalje o zaštiti podataka, možete se informisati na stranici politika privatnosti.