Torbe na Rame Pulse

Torbe na rame Pulse izradjene su od materijala koji garantuju kvalitet, udobnost i dugotrajnost pri korišćenju. Lako magnetno otvaranje/zatvaranje olakšava svakodnevnu upotrebu i štedi Vaše vreme. Naša preporuka je da se torba na rame koristi u kombinaciji sa rancem jer svojom zapreminom i kapacitetom nosivosti ne može biti zamena za školski ranac. Garancija na kvalitet Torba na rame Pulse je 2 godine.

Torbe na rame

Torbe preko ramena vrlo su funkcionalne i praktične pa je potreba za njihovim korišćenjem prisutna kod oba pola. Sve Pulse torbe na rame napravljene su od kvalitetnih materijala i garantuju dugotrajnost i izdržljivost.

Muške torbe preko ramena

Muške torbe preko ramena namenjene su tinejdžerima i u ponudi imamo modele idealne za svakodnevno korišćenje. Vrlo funkcionalne i praktične, muške torbe preko ramena napravljene su od poliestera i uglavnom su tamnijih boja: siva, crna, braon, teget sa diskretnim i odmerenim šarama. Ove torbe poseduju dve pregrade: jednu unutrašnju veću i drugu spoljašnju manju, zatvaranje na preklop i sistem za jednostavno kopčanje.

Ženske torbe preko ramena

Ženske torbe preko ramena napravljene su od poliestera i vrlo su praktične za upotrebu. Pored modela koji, kao i muški, imaju dve pregrade, unutrašnju i spoljašnju, preklop i sistem za kopčanje, u ponudi imamo i ženske torbe na jedno rame, sa kraćim drškama i većom zapreminom, idealne za šoping. Ove torbe takođe imaju dve pregrade: jednu glavnu koja se zatvara na zip i jednu napred.

Svi ženski modeli torbi na jedno rame, vrlo se aktraktivnih i veselih boja tako da su posebno namenjeni tinejdžerkama.

Bilo da tražite mušku torbu preko ramena ili žensku torbu na jedno rame, u našoj internet prodavnici sigurno ćete pronaći model po svom ukusu.