Praznici su vreme darivanja!

Kao i svake godine, u saradnji sa udruženjem UVEK SA DECOM spremili smo paketiće zajedno sa ostalim donatorima za decu koja će praznike provesti na lečenju u Onkološkom institutu. Želimo da im izmamimo osmehe i da naredne dane pamte po lepim iznenađenjima.

Kako da izaberete idealan kofer?

Da li verujete svom koferu? Možda vam ovo pitanje zvuči čudno, ali iskusni putnici znaju da kofer mora biti najpouzdaniji saputnik. Ako vas izveneri i pokvari vam putovanje, onda ga višestruko plaćate. U ovom tekstu vam predstavljamo najvažnije kriterijume za odabir idealnog  kofera: materijal, zapremina, veličina, boja… Sve je važno. A evo i zašto.

Pročitaj više

Kako da budete sigurni da ste odabrali dobar anatomski ranac?

U septembru se  postavlja uvek isto pitanje. Da li deca imaju sve za školu? Da li i dalje mogu da koriste isti ranac ili je vreme za novi? Ako je došao trenutak za kupovinu, onda treba da imate na umu nekoliko karakteristika koje dobar anatomski ranac treba da ima. Za vas smo izdvojili najvažnije. Pročitaj više

NAJČEŠĆE DILEME PRI KUPOVINI ŠKOLSKOG RANCA

Bliži se početak školske godine, a vi i dalje niste kupili ranac za školu? Niste jedini. Većina roditelja ostavlja kupovinu za poslednje dane pred prvo školsko zvono. Znamo da izbor nije tako jednostavan kao što se čini, pa smo odlučili da vam pomognemo da odaberete pravi školski ranac za svoje dete. Već dugo osluškujemo potrebe naših potrošača i ovo su  odgovori na vaša najčešća pitanja i dileme.
Pročitaj više