Ženske Torbe za Plažu

Ženske torbe Pulse su izrađene od specijalnih vrsta materijala koje su namenjene aktivnostima na plaži i otporne su na dugu izloženost suncu. U ponudi je veliki broj različitih modela torba za plažu i dezena namenjen devojkama i ženama. Ženske torbe za plažu odlikuje visok nivo postojanosti materijala otpornog na visoke temperature.

U našoj internet prodavnici možete izabrati model ženske torbe za plažu po Vašem ukusu.

Garancija na kvalitet ženskih torbi za plažu Pulse je 2 godine.

Ženske torbe za plažu

Sigurno jedna od najbitnijih stavki kod priprema za letovanje je izbor adekvatne torbe za plažu. Pored toga što treba da bude kvalitetna, izdržljiva i lepo dizajnirana, za mnoge dame je bitno da je dovoljno velika kako bi se u nju smestile sve “sitnice” neophodne tokom letnjih dana.

I pored mnogobrojnih dezena i zanimljivih natpisa, torbe za plažu već godinama prate svoj klasičan oblik. Torbe za plažu napravljene od platna i slame definitivno su najpraktičnije i predstavljaju veoma atraktivan modni detalj. Prilikom izrade torbi za plažu Pulse korišćeni su specijalni materijali, a njihova glavna karakteristika je da su izdržljivi, postojani i otporni na dugu izloženost suncu.

U ponudi Pulse modela ženskih torbi za plažu imamo kako mladalačke dezene namenjene devojkama tako i ozbiljnije torbe za plažu prilagođene damama koje žele da budu stilizovane na plaži.

U našoj internet prodavnici sigurno ćete pronaći kvalitetnu, istrajnu i praktičnu torbu za plažu po svom ukusu.