Torbice City Pulse

Torbice Pulse izrađene su od visokokvalitetnih materijala koji su otporni na habanje pri svakodnevnoj upotrebi. Kod muške torbe oduševiće vas veliki broj pregrada i materijal kaiša koji obezbeđuje udobnost pri nošenju torbice. Različite dimenzije i kombinacije boja torbica olakšaće izbor pravog modela za vas. Garancija na kvalitet Pulse torbica je 2 godine.

Torbice – muške torbe i ženski modeli

Praktične i atraktivne, funkcionalne i kvalitetne. Za izradu torbica Pulse vođeno je računa da budu udobne i lake za korišćenje i nošenje, da su dovoljno izdržljive i kvalitetne, a da pri tome budu lepo dizajnirane i prijatne na oko. Torbice Pulse napravljene su od najkvalitetnijih materijala i u našoj ponudi su kako muške torbe tako i ženski modeli.

Muške torbe Pulse

U kolekciji muških torbi Pulsu dominaraju pre svega tamne boje kao što su crna, siva, braon i teget, ali je dizajn prilagođen različitim ukusima. Muške torbe izrađene su od kvalitetnih i izdržljivih materijala i posebno se vodilo računa o materijalu samog kaiša zbog udobnosti prilikom nošenja. Svi modeli muških torbi poseduju veliki broj pregrada i jako su funkcionalne i praktične.

Torbice ženske

Ženski modeli torbica Pulse dosta su šareniji i vedrijih boja, tako da su prilagođeni ženskoj populaciji i same po sebi čine poseban modni detalj. Ovi modeli kvalitativno ne zaostaju za Pulse kvalitetom, tako da su pri njihovoj izradi korišćeni izdržljivi materijali koji obezbeđuju otpornost pri svakodnevnom habanju.

Sve modele muških torbi i torbica Pulse možete pogledati i poručiti online u našoj internet prodavnici.