Sportske Torbe Pulse

Sportske torbe Pulsu su idealna varijanta torba za trening. Pogodne su za sportske aktivnosti i za olakšano pakovanje garderobe za trening, patika i sportske opreme. Posebna pogodnost pri upotrebi je pregrada za patike koja je fizički odvojena od ostatka torbe i smanjuje mogućnost prljanja garderobe. U ponudi su tri kombinacije boje materijala gde pored muških posedujemo i ženske sportske torbe. Garancija na kvalitet sportskih torbi za trening Pulse je 2 godine.

Sportske torbe

Bilo da ste profesionalni sportista, rekreativac ili čisto ljubitelj raznih sportskih aktivnosti, sigurno znate koliko je važno imati adekvatnu sportsku torbu koja je istrajna, kvalitetna, praktična, a u isto vreme lepa i dopadljiva. U skladu sa tim, Pulse je napravio sportske torbe i prilikom njihove izrade posebna pažnja obraćena je na njihovu funkcionalnost, kvalitet i dizajn.

Funkcionalnost sportske torbe Pulse

U cilju da obezbedi neophodnu funkcionalnost Pulse je napravio sportske torbe koje imaju više pregrada kako bi se olakšalo pakovanje patika, peškira, vode  i drugih potrepština i razdvojila čista od uprljane garderobe. Praktična torba za trening omogućuje brzo pakovanje garderobe i jednostavno pronalaženje svih stvari u njoj.

Torbe za trening – Pulse kvalitet

Sve torbe za trening Pulse napravljene su od najkvalitetnijih materijala kako bi se obezbedila izdržljivost prilikom česte upotrebe kao i velikog opterećenja sportske torbe.

Sportske torbe – Pulse dizajn

Pulse modeli sportskih torbi dizajnirani su kako za žene tako i za muškarce, pa u ponudi imamo tri kombinacije boja i dizajna. Ženske sportske torbe Pulse zadovoljavaju estetske standarde i idealne su za devojke i žene koje žele da se osećaju lepo i stilizovano u svakoj prilici. Pored toga što su atraktivnog dizajna, ženske sportske torbe su podjednako praktične i funkcionalne kao i muški modeli.

Prodaja sportske opreme, sportskih torbi, rančeva i torba za trening vrlo je jednostavna u našoj internet prodavnici gde možete da pogledate, izaberete i kupite model uz 2 godine garancije na kvalitet.